INTUÏTIEVE MASSAGE

INTUÏTIE BETEKENT DAT WE CONNECTEREN MET ONS GEVOEL.

Na een korte afstemming laat ik me doorheen de massage door jouw lichaam en mijn intuïtie leiden. Er is geen vast patroon; de connectie en het moment beslissen. Door de controle af te geven stappen we uit ons hoofd en creëren we ruimte om verbinding te maken met ons lichaam. Wie ben jij? Je hart kent geen vrees en geen innerlijke strijd. in overgave ontstaat rust.

“Iedereen kent het wel, het moment dat op je telefoon het icoontje van de batterij 20% of minder aangeeft. Naarstig gaan we op zoek naar het kabeltje, het ene uiteinde steken we in de poep en het andere einde sluiten we aan op het elektriciteitsnet.
We laten de batterij van onze telefoon niet leeglopen maar vergeten daarbij dat wij zelf ook een batterij hebben. Voor deze batterij zorgen we amper zo goed als voor deze van onze telefoon.
Op een dag besloot ik om voor mijn eigen batterij zorg te dragen. De beeldspraak is zorgvuldig gekozen. Het moment dat Sylvie de deur opent, word ik meteen verwelkomd door de unieke, aardse geur. De geur zorgt ervoor dat ik meteen aankom, meteen kan landen, als een warm welkomstcomité. En dan haalt Sylvie haar magie boven (ik noem haar met een knipoog en vol liefde wel eens de solitaire heks).
Hoe Sylvie het doet, blijft mij een raadsel en ik geloof ook dat dat de bedoeling is, maar zij weet perfect waar mijn lichaam op dat moment behoefte aan heeft. Ik geef me dan ook volledig over aan haar inspiratie van het moment.
Het resulteert steeds in een warm, helend bad aan energie die mijn lichaam terug brengt in haar eigen energie. En daar geniet ik van, met volle teugen, even helemaal weg van alles, mijn momentje. Ik formuleer het als een energetische uitwisseling van dankbaar ontvangen en liefdevol geven, waarbij ik de telefoon ben en Sylvie het lichtnet.”

Delphine, Brugge